söndag 23 oktober 2016

Planerad läsning 2016

Jag älskar att göra TBR högar även om jag sällan följer de fullt ut och här är böckerna jag gärna vill se mig själv ha läst innan året är slut. Många av de är tegelstenar och ska jag läsa alla behöver jag läsa 8738 sidor vilket är 126 sidor per dag och det kommer ju inte hända, men bra att önsketänkandet finns.

Den här är jag så sjukt peppad på, Mafi skriver på ett otroligt bra sätt så denna ligger högt upp på listan.
 Den här har jag på min kindle och känns som en snabbläsning och har fått bra kritik.
 Har läst de två första delarna och bara tyckt de varit ok, men vill ändå fortsätta och se hur det går för Callum, Tamara och Aaron.
 Det är dags att ta tag i Game Of Thrones och när jag lyckades klicka hem denna illustrerade godbit till ett väldigt bra pris ( såg den gått upp med 150kr nu på Bokus) så känns tiden rätt.
 Känns väl som en självklarhet lagomt till filmen, får se om den är uppbyggd som The cursed child eller hur de har gjort. Är då förbokad så hoppas den kommer i tid.
 Alltså jag älskade Throne of glass och vet inte varför jag inte fortsätt, måste göras typ igår!
 Den här vet jag ju kommer bli läst, läser något kapitel då och då för att få ut så mycket av möjligt av boken. ÄLSKAR den <3
 Läste ut Högt spel igår och jag bara måste läsa fortsättningen, Bardugo är en av mina absoluta favoritförfattare, hon skriver helt fantastiskt.
 Denna är på väg hem till mig och jag är så peppad för lite spänning såhär i höstmörkret.
Jag håller ju då på att läsa om Harry Potter och tänkte köra de två sista böckerna på svenska, bästa höstböckerna!
 Behöver ju avsluta lite serier och lagom till att filmen släppts så borde jag ta tag i denna känner jag ( och gå och se filmen..)
 Var länge sen jag tog mig till sista boken, men i år ska det bli av!
Ännu en serie jag har tänkt avsluta i år, älskar de två första böckerna så har rätt höga förväntningar på den här.
 Har bara sett första säsongen Outlander och vill läsa andra boken innan jag ser andra säsongen, mest troligt ska jag läsa den här då jag åker hem till Piteå nästa helg.
 Förbokade den här för så länge sen, men boksläppet har blivit uppskjutet, hoppas den hinner komma innan jul i alla fall. Om jag förstått det rätt är den här uppdelad i två böcker.
 Köpte den här på bokrean och var så peppad, men sen har den blivit liggande. Fått så bra kritik och vet inte om det är storleken som gjort jag väntat eller vad det är.
 OK skäms på mig, men jag har inte sett filmen än.. Självklart vill jag ju läsa boken innan så borde prioritera den här väldigt mycket.

2 kommentarer:

  1. Furthermore är så bra! Och Crooked Kingdom & Crown of Midnight är två av mina absoluta favoriter. :) Blev så besviken när jag såg att Mistborn boken/böckerna hade blivit uppskjutna. :/ Hoppas du får läsa och tycka om alla dessa. :)

    SvaraRadera
  2. Crown of Midnight, Ljuset vi inte ser, Livet efter dig, Furthermore och The Well of Ascension var allihopa så bra! :) Jag hoppas på att läsa Six of Crows väldigt snart, om det blir av någon gång för varje gång jag ska läsa den så känner jag inte alls för det :P

    SvaraRadera