tisdag 22 september 2015

Top ten Tuesday

Dags för TTT som brokeandbookish anordnar.
Denna vecka är det Top ten books on my fall TBR.
För mig blir det en blandning mellan nysläpp och godingar som står i hyllan!


1. Har inte läst Cress än vilket jag skäms för då jag älskade Cinder och Scarlet så lagomt till att Winter nu släpps är det dags.


2. För det första tycker jag de här böckerna är så sjukt snygga, sen så gillar jag kusligheterna i dem så denna ska strax beställas hem och läsas lagom till Halloween.


3. Behöver väl ingen förklaring här, illustrerad Harry Potter, som jag väntat på att detta ska ske!KOmmer stänga in mig och sträckläsa då denna kommer.


4. Nu har äntligen sista boken Gudar och monster släppts på svenska och är på väg hem till mig. Tänkte läsa igenom hela serien i ett kör efter Rybsat är klart.
5. Saga Volym 2-5. Gillade verkligen första albumet så har absolut planer på läsa resten.

6. Throne of glass - serien. Jag vet jag är sist i hela världen med att inte läsa denna serie som alla hyllar. De tre första står i bokhyllan och den sista ska beställas hem. 7. Red Queen. Hyllad till skyarna och kanske årets snyggaste omslag. Nyfikenheten är stor.8. Land of stories har kommit bli en ny favoritserie hos mig och vill verkligen läsa fortsättningarna, drar dock lite på det för att jag inte vill det ska ta slut.
 


9. The Coppar Gauntlet . Första boken tyckte jag var bra, men inte fantastisk, men vill absolut läsa uppföljningen.
10. Library of souls. Gillade de två första böckerna mycket, speciellt då det är bilder i så längtar tills tredje delen kommer ut.

En hel del böcker jag vill läsa och de här är ju inte ens en tiondel, men man får ta en bok i taget helt enkelt. Hösten är ju perfekt för läsning, tända ljus och mumsa på en god tekopp eller ett glas vin. Så jag är optimistisk!


2 kommentarer:

  1. Jag har inte ens läst Scarlet än.. :/ Men jag hade faktiskt tänkt vänta tills Winter är släppt och läsa hela serien då. :) Och du måste ju läsa ToG. Du bara måste! ;)

    SvaraRadera
  2. Vill också ta och läsa Throne of glass och Land of Stories serierna...måste göra det snart ;P

    SvaraRadera