fredag 2 oktober 2015

Helgens läsning

I helgen kommer det mest troligt inte bli så mycket läsning då jag jobbar hela helgen..
Men lite ska jag lyckas klämma in och planerna är att fortsätta med Monstrumologen som är väldigt intressant, men känner på mig det kan ta lite tid läsa den.
Hinner jag klart den tror jag att det blir gå rätt in på Anna och den franska kyssen för är sugen på något mysigt nu i det jobbiga höstmörkret som gör att mitt humör går upp och ner som en bergodalbana och jag helst vill ligga på soffan och göra så lite som möjligt!

2 kommentarer:

  1. Åh, är så sugen på Monstrumologen men när ska man hinna med allt?

    SV: Ja, nu är det bättre. Tack! Priserna ligger ungefär som på hos Adlibris. Vissa mindre förlag, typ Gilla Böcker eller Printz Publishing kan ha lite specialpriser. Gilla sålde t.ex sina böcker för 80:- och förra året sålde Printz sina inbundna för 100:-. Det är lite olika!

    SvaraRadera
  2. Svar: Ja, jag tror att det är viktigt att stötta författaren och förlagen! Det är därför det är så bra med bibliotek, för då kan man läsa boken först därifrån och sedan köpa den om man tycker att den är bra! :D

    Och ibland kan det ju vara trevligt att äga böcker också bara av den enkla anledningen att man slipper bli stressad av ett datum då de ska tillbaka :)

    SvaraRadera